3 sparetips til dig som ønsker flere penge i hverdagen

Er du én af dem, der godt kan få det en smule ubehageligt, når du tjekker din saldo på netbanken? Så er der råd at hente – læs med herunder og få 3 stærke sparetips, som over tid kan spare dig for mange tusinde kroner. 

1.      Undersøg dine faste abonnementer

Folk har en tendens til ikke at følge med i prisudviklingen på abonnementstjenester, de allerede er i besiddelse af. Undersøg derfor én gang halvårligt eller årligt om markedet har ændret sig. Vi råder dig til at lave en liste over alle dine abonnementer – eksempelvis dit internet-, mobil-, fitness- og forsikringsabonnement m.f. – og undersøg herefter hvordan prisniveauet for samme tjeneste er på dette tidspunkt.  Hvis du finder ud af at disse abonnementstyper generelt er blevet billigere, så udnyt denne viden til enten at forhandle om en ny aftale med dit nuværende selskab eller skift til et af de andre selskaber som er billigere. 

2.      Underholdningsabonnementer

Har du flere online underholdningsabonnementer – f.eks. til magasiner, film, serier, musik, lydbøger osv. – så er der mulighed for at spare mange penge om måneden. Det skal nemlig ikke nødvendigvis koste dig penge at lade dig underholde online. Internettet er fyldt med lovlige gratistjenester, hvor du blandt andet kan se gratis film, musik, osv. Du kan først og fremmest gratis oprette prøveperiode ved diverse tjenester, hvor du i en begrænset periode kan tilgå tjenesternes indhold. Derudover findes der også en række tjenester, som tilbyder gratis indhold helt fast. Eksempler på dette er:

  1. DR TV – til gratis TV
  2. Filmstriben – til gratis film
  3. Youtube – til gratis videoer og musik
  4. SoundCloud – til gratis musik 

Dette er blot få af mange udbydere, som tilbyder sådanne tjenester gratis. Gå på opdagelse, og undersøg hvilke tjenester, der tilbyder underholdning du er interesseret i helt gratis!

3.      Lav en madplan

Madbudgettet er gennemsnitlig den andenstørste post i danskernes budget. Derfor kan der være mange penge at spare ved f.eks. at lave en madplan. Med en madplan tænker du over hvad du ønsker at købe, hvilket resulterer i, at du lettere kan holde fokus. Dette kan for det første spare dig penge i form af, at du undgår for mange impulsindkøb da du er klar over hvad du præcis køber ind til. For det andet kan det også spare dig penge i form af, at du kan planlægge at købe de varer som typisk er billigere end andre. Dette sker ved at du lægger en strategi for hvilke ting du ønsker at spise og tænker over prisen på de forskellige råvarer og tilbehør. Dette kan i det lange løb spare dig rigtig mange penge.

No comments yet.

Skriv et svar