3 tips til at score kvinder i 2016 – Simple tricks som virker

I dagens Danmark er det udfordrende at være en mand. Kvinderne er blevet mere selvstændige. De får gode uddannelser og efterfølgende jobs med høje lønninger. Rent fysiologisk har de hellere ikke brug for mænd, hvis de gerne vil have børn. På mange måder kan man næsten sige, at mænd er blevet overflødige. Når det er sagt, er kvinder kvinder og mænd er mænd. Vi kan ikke leve uden hinanden. Realiteten er bare, at kravene er blevet højere til dig som mand. Derfor skal du oppe dig, og derfor har vi skrevet denne artikel med vores 5 tips til, hvordan du bliver bedre til at score dine kvinder.

scor kvinder tips 2016

Tip 1 – Send blomster (really?)

Yeah. Really. Netop fordi kvinder er blevet så selvstændige, skræmmer de rigtig mange mænd væk. Det betyder også, at mændene i Danmark er holdt op med at være mænd. Hvornår har en mand i din omgangskreds sidst sendte blomster til den kvinde, som han er vild med? Det er længe siden.

At sende blomster kan være mega kikset. Derfor handler det om at gøre det cool. Lad vær med at sende røde roser. Lad vær med at sende en kæmpe voldsom stor buket. Gør det cool. Få det ned på jorden.

Hop på Interflora eller gå ned til den lokale blomsterbutik. Køb en bukket til cirka 200 kr. Det er en god størrelse, som ikke virker for voldsom. Undgå at vælge roser eller blomster, som har stærke farver eller et stærkt udtryk. Bed blomsterhandleren om at vælge 3 forskellige sorter og bed om at de alle skal være hvide. Kombiner dem så med lidt grønt (Bare sig det til blomsterhandleren. De ved, hvad det betyder). Så får du en buket, som er ret unik uden at være for meget.

Når du møder din kvinde. Giv hende blomsterne og lad vær med at sige noget. Du kan faktisk sige følgende: “Værsgo. Disse er til dig”. Og spil så cool og spørg hende, hvordan hendes dag har været. Fjern dit blik fra hende og giv nogle andre ting i rummet/området opmærksomhed. Hun vil ikke føle sig overvældet. Hun bliver super glad for dem, og hun vil synes det er god stil.

Det lyder måske voldsomt, men jeg giver mine kvinder blomster mindst en gang om ugen. Hver gang er det helt nede på jorden, og smilet står ALTID ud af dem.

Tip 2 – Forkæl hende

Det handler om at give kvinder opmærksomhed. Igen uden at det bliver for meget. Ligesom med blomster handler det om at have god stil og bringe det ned på jorden. Hvis hun eksempelvis taler om, at det er længe siden hun har fået klippet hår, så køb et gavekort til en frisør og giv hende den.

Du skal ikke ned på knæ eller noget. Giv hende gavekortet og sig: “Værsgo, det er til dig. Du talte om, at du trængte til at få klippet hår. Nu har du muligheden”.  Jeg sendte min kvinde afsted hos Birgitte fra Tryllespejlet i Roskilde. Det må gerne være et godt frisør salon. Så virker du hellere ikke nærig.

Frisøren var blot et eksempel. Det kan lige så godt være en god omgang massage, hvis hun fortæller dig, at hun har haft ondt i ryggen eller nakke-problemer.

Tip 3 – Vær en gentleman anno 2016

Levede vi i 1950erne skulle du stile efter af være en Don Draper. Den mand kan snøre enhver kvinde uanset om, hun er i forhold eller ikke. Hvorfor? Fordi Don Draper er en gentleman, som ikke finder sig i noget pis. Han er ikke “needy”, og han finder sig ikke i noget pis. Du skal være på samme måde men blot tilpasse det til 2016.

Hvad betyder det?

Alle har travlt i dag. Vores hverdag er hektisk. Når en kvinde tager på date i dag, så snakker 9/10 mænd lige så meget som kvinden på daten. Du skal være mere afslappet og turde at se hende i øjnene og holde de lange pauser i samtalen. Når hun bliver genert, blinker du blot til hende og fortsætter samtalen med et “crooked” smil.

En anden detalje er sex. Alle mænd forsøger at lande kvinden i seng så tidlig som mulig. Skil dig ud og vær tålmodig men vær en mand. Kys hende som en mand. Tag fat i hende som en mand. Men fortæl hende, at du ikke har travlt. Fortæl hende I nok skal nå det hele. Det er længe siden, at danske kvinder har hørt sådan noget.

En anden fed detaljer er altid at spørge hende om I skal bruge beskyttelse (kondome). Det er super nedern at have sex med kondom, da det fjerner en stor del af følelsen for mænd. Men du viser, at du respekterer hende. Det kan kvinder godt lide. De vil gerne føle, at du respekterer dem. Jo mere du giver udtryk for det samtidig med, at du opfører dig som en ægte mand, så lander du dem i kanen i løbet af de første par dates.

Andre gode kilder om at score kvinder:

Kropssprog: Sådan scorer du kvinder

http://livsstil.tv2.dk/sexogsamliv/2015-02-13-kvindernes-guide-til-maendene-saadan-scorer-i-os

https://www.information.dk/moti/2011/01/danske-mand-laere-erobre-danske-kvinde 

No comments yet.

Skriv et svar