3 tips til et bedre intimt forhold med din kæreste

Couple Lying on Grass

Drømmer du om et bedre intimt forhold med din kæreste? Når man er nyforelsket, så kan det ofte være svært at få nok af hinanden. Har man dog været sammen i en længere periode, så er det normalt at opleve, at gnisten og lysten falder lidt. Dette er aldrig sjovt i noget parforhold, eftersom alle fortjener et liv fyldt med kærlighed, sundhed og orgasmer. Vi har derfor samlet 3 tips til hvordan, du kan få et bedre intimt forhold med din kæreste. Læs med forneden.

1.      Aldrig glem romantikken

For mange mennesker så handler det intime forhold mindre om sex og mere om romantikken, og det kan være selve forspillet, der er det mest ophidsende. Derfor er det essentielt, at hvis du er i et forhold, at du holder gnisten i live ved at indføre en masse spontane og romantiske øjeblikke ind i hverdagen. Inviter evt. hinanden på date og lad forspillet begynde fra tidligt på aftenen. Jo mere man lægger op til noget, desto større kan lysten være, når man kommer hjem og endelig kan få hinanden.  

2.      Udfordre jeres grænser

Det er helt normalt, at sex i et parforhold bliver mindre spændende i takt med årene man har sammen. Jo mere I lære hinanden at kende, desto mindre kan I overraske hinanden. Det er derfor vigtigt altid, at udfordre sine grænser, så man konstant kan overraske. Vær derfor ikke bange for at krydre det lidt. Tal om hinandens fantasier og begynd at føre dem ud i livet.

3.      Sæt ord på dine lyster og snak om sex

Kærlighed og et godt sexliv går tit hånd i hånd, men det betyder ikke, at det er unormalt, hvis manden i dit liv ikke kan tilfredsstille dig. Der kan være mange grunde til, at sexlivet ikke er der, hvor du gerne ville have, at det skulle være i forholdet. Det er derfor vigtigt at tale om.

 Problemet kunne være i forbindelse med størrelsen på din mands penis. Dette kan i mange tilfælde være et medicinsk problem, hvor manden har det, der i lægevidenskaben hedder hypogonadisme, der også populært er kaldet ’mikro penis’. Dette er noget, der ses hos flere mænd og kan både påvirke mandens frugtbarhed, såvel som hans evne til at præstere under samleje. I dette tilfælde kan det hjælpe at læse om de medicinske grunde og potentielle løsninger hos Maleplus, da dette er et normalt problem.

I andre tilfælde kan det være, at din fyr er doven og bare ikke gider at gøre arbejdet for at tilfredsstille dig. I dette tilfælde er det også vigtigt, at tale om problemet og sammen komme på en løsning. Sæt ord på dine lyster, snak om sex og hjælp hinanden til at få et bedre intimt forhold sammen.

No comments yet.

Skriv et svar