4 hurtige råd til at blive mere effektiv

Vi har alle sammen travlt, og derfor vil vi hele tiden gerne vide, hvordan vi bliver mere effektive. Da vi i dag har en mobil på os hele tiden, virker det ikke til at være nogle gode grund til ikke at bruge de mange gode apps til at gøre os mere effektive. Hvis du vil passe bedre på din mobil, vil vi anbefale dig, at du får en masse tilbehør til mobil. Klik her for mere info.

Hvis du allerede gør disse ting, så er du sikkert allerede et ret effektivt menneske. Her tænker vi både på din arbejdsplads og i dit privatliv. Det er vigtigt, at du kan fokusere på arbejdsopgaver, så effektivitet handler meget om at være til stede.

1. Sov nok

De fleste kan ikke lide dette råd, for de tænker, at de kan nøjes med fire timers søvn, og så er de stadigvæk super effektive. Det passer blot ikke for særlig mange mennesker. Vi vil anbefale, at du prøver at sove nok timer i en måned og så kan du jo selv vurdere, hvordan du har det efterfølgende.

De fleste vil opdage, at de er langt mere effektive.

2. Brug apps

Vi har alle sammen en smartphone i dag, så du kan ligeså godt bruge nogle af de mange gode apps, som der findes derude. Det er alt fra træningsapps, kostapps til at holde styr på din tid.

Ja, der er en app for det hele. Så lav evt. en mappe på din mobil som hedder effektivitet og gem så alle de apps, som gør dig mere effektiv. Udover apps kan du også få en masse andet tilbehør til mobil, så der er mange ting, der kan hjælpe dig med at blive mere effektiv.

3. Lav en ting ad gangen

De fleste af os har lyst til at lave en masse ting samtidig, men det er ikke en god idé. Det betyder ofte, at du ikke gør nogen af tingene særlig godt. I stedet bør du fokusere på at gøre hver ting godt.

Hvis du har en opgave, som du ikke har lyst til at lave, så overveje hvorfor du ikke har. Måske skal du cutte den ud af dit liv. Det er der mange, som gør med rengøring, fordi de ikke gider bruge tid på det.

4. Husk pauser

Hvis du nogensinde har lyst om Pomodoro Technique, så handler det om, at du arbejder i 25 minutter og så holder du en kort pause. Efter fire af disse 25 minutters intervaller, holder du så en længere pause.

Det smarte ved dette er, at du hele tiden giver din hjerne mulighed for at slappe af. Det er noget, som vil øje din effektivitet dramatisk, da du hele tiden sætter dig ned og gør dit bedste. Selv hvis du har lyst til at gøre andre ting, så kan de fleste motivere sig selv til at arbejde i 25 minutter og lade være med at overspringshandle.

Disse fire råd vil helt sikkert gøre dig til en effektivitetsmaskine, og så er der ingen grænser for, hvad du kan opnå i livet.

No comments yet.

Skriv et svar