5 råd til at komme i bedre form

Hvis du ligesom så mange andre danskere gerne vil komme i bedre form og måske smide de ekstra kilo på sidebenene, kan du læse denne artikel og blive klogere på, hvordan du kommer godt fra start. Det kan være svært at kickstarte et vægttab, hvis ikke man ved, hvordan skal man bære sig ad, eller hvor man skal starte. Der er heldigvis rigtig mange ting, du selv kan gøre for at sikre dig selv et stabilt og vedvarende vægttab.I denne korte artikel vil vi give dig 5 råd til at komme i bedre form.

Råd 1: dyrk motion

Start dit vægttab med at finde ud af, hvilken motionsform der tiltaler dig mest. Skal du begynde at løbetræne i naturen, eller skal du melde dig ind i et fitnesscenter? Og er det i så fald holdtræning, der motiverer dig bedst? I rigtig mange fitnesscentre kan få en prøvetime, hvor du kan mærke efter, om træningscentret er noget for dig.

Råd 2: køb en kropsanalysevægt

Din træning vil straks blive meget sjovere, hvis du har mulighed for at følge med i de resultater, du opnår på tæt hold under dit træningsforløb. En kropsanalysevægt kan ikke kun fortælle dig om din samlede kropsvægt, men også om din muskelmasse og fedtprocent, som er to afgørende faktorer, der fortæller noget om din overordnede kropssundhed. Du kan samtidig dele din data med din smartphone, så du altid kan følge med i din udvikling.

Råd 3: få et skræddersyet træningsprogram

Hvis du ikke er vant til at træne, kan du gøre klogt i at alliere dig med en personlig træner, der kan skræddersy et træningsprogram specielt til dig, så du opnår dine mål og taber vægt. En træner kan også være med til at motivere dig og fortælle dig værdifulde ting om din træning og diæt, der gør det nemmere for dig at tage de sunde valg i hverdagen.

Råd 4: lav en madplan

Det er ikke nødvendigvis raketvidenskab at spise sundt, for det handler i høj grad om at tage sundere valg i dagligdagen. Du skal altså sige farvel til usunde sager, hvilket særligt indebærer madvarer, der har et højt sukker – og fedtindhold. Du kan med fordel lave en madplan, så du bliver mindre tilbøjelig til at træffe de usunde valg, når du står foran køledisken i supermarkedet.

Råd 5: det skal være sjovt

Når du skal tabe vægt, er det vigtigt, at det er sjovt og ikke bliver en sur pligt!

Tag en kropsterapeut uddannelse

De fleste mennesker oplever, at de får usandsynligt meget blod på tanden, når de begynder en sundere livsstil, og mange vælger også at gøre dette til en levevej. Du kan eksempelvis tage en kropsterapeut uddannelse, hvor der er stigende efterspørgsel efter veluddannede folk. Læs meget mere om uddannelsen her.

 

 

No comments yet.

Skriv et svar