Alt du skal vide om Norwegian kortet

Norwegian er nok mest kendt for at være et flyselskab fra Norge, hvis røde og hvide fly, ofte flyver over himmelen. I 2007 annoncerede de dog, at de ville starte en bankforretning, som skulle være et nyt pengeinstitut for Nordmændene.

Pengeinstituttet kom til at hedde Bank Norwegian, hvilket blev en stor succes, og de har senere spredt sig til resten af Skandinavien. I 2013 blev der åbnet for svenske kunder, og i 2015 blev det spredt til Finland og Danmark, og vi kan altså nu også bruge dem herhjemme.

Bank Norwegian tilbyder et helt særligt kreditkort, med flere fordele, som kaldes for Norwegian kortet.

Kortet er udviklet i samarbejde med VISA. VISA har udviklet kortet, hvor Norwegian så tilbyder en masse fordele til dig, hvis du er kunde. Det kan bruges på præcis samme måde, som du ville bruge et almindeligt kreditkort. Det kan anvendes i både fysiske og webbaserede butikker over hele verden.

Norwegian kortet

Dette kreditkort fra Norwegian bruges altså som et almindeligt kreditkort, så hvad er fordelene ved at anskaffe sig lige netop deres kort?

For det første så er kortet gratis at anskaffe sig, og der er ingen årlige gebyrer. Dernæst så bliver pengene ikke trukket på din konto med det samme. Du betaler altså med kredit, hvilket man de fleste steder skal betale for, men med Norwegian kortet er dette helt gratis.

En anden stor fordel ved kortet er, at du optjener CashPoints. Det er et slags point-system, hvor du optjener point, hver gang du køber vare eller når du køber flybilletter hos Norwegian. De point du optjener, bliver lagt ind på en Norwegian konto, hvor de automatisk kommer ind, når du optjener pointene.

Disse point kan du bruge til, helt eller delvist, at betale for dine rejser med, når du skal flyve med Norwegian. På denne måde kommer du altså helt automatisk til at spare op til din næste ferie, uden at det koster dig noget som helst. Dette er specielt gavnligt for folk der rejser meget, men det kan også have stor betydning, hvis du bare skal flyve enkelte gange, som for eksempel ved ferier. Optjeningen af point, kan nemlig betyde store besparelser på flybilletterne i sidste ende.

Der er flere faste fordele med et Norwegian kort

Ved at have et Norwegian kort opnår du flere faste fordele som:

  • Det er gratis at anskaffe sig kortet
  • Det koster 0 kroner om året, at have et Norwegian kort.
  • Du får op til 6 ugers rentefri kredit.
  • Du optjener CashPoints, når du køber vare.
  • Du optjener CashPoints på flybilletter.
  • Der er ingen gebyrer, når du køber vare i danske kroner.
  • Der er ingen gebyrer på kontanthævninger i danske kroner.
  • Kortet har inkluderet rejse- og afbestillingsforsikring, som du kan bruge, når du rejser.

Hvis du bruger kortet i en anden valuta en danske kroner, er der et valutatillæg på vekselkursen, hvilket også gør sig gældende for de fleste andre kort. Med Norwegian kortet er dette tillæg på 1,75% af vekselkursen.

No comments yet.

Skriv et svar