Bliv bedre til at pleje og beskytte din hud

Flere og flere er blevet opmærksom på, at god hudpleje er vigtigt, hvis de gerne vil have en flot, sund og smidig hud både nu og i fremtiden.

Men det er ikke lige så let, at gå fra ikke at pleje huden, til at huske det hverdag. Og hvad skal du egentlig gøre, for at få en flot og sund hud?

Hele hemmeligheden i god hudpleje ligger i, at lave en daglig rutine, som passer til dig og din hud, samt at finde og udvælge de rigtige produkter. Det lyder simpelt, men det kan være ret svært, især det med at finde de matchende produkter.

Der er dog 3 ting, som du altid kan gøre, hvis du vil pleje din hud, og som virker for alle, med mindre du allerede har en velplejet hud i forvejen selvfølgelig.

Vi vil herunder gennemgå disse 3 gode råd, samt komme med forslag til, hvordan og hvorledes du kan bruge dem.

Rengør huden minimum 1 gang dagligt

God hudpleje starter med en ren hud. Hvis din hud i ansigtet ikke er ren, kan du ikke pleje den optimalt, da skidt og snavs vil optage dele af dine plejeprodukter, og dermed mindske den effekt, som du gerne skulle opnå.

Start derfor dagen med en ansigtsvask, hvor du bruger en skum, gel eller lignende, til at fjerne skidt fra huden.

Og afslut dagen med en ansigtsvask, hvor du fjerner alt det skidt, som er kommet på huden i løbet af dagen. Herunder søger for, at fjerne makeup, makeuprester mm, så huden er helt ren, til når du skal i seng!

Brug en god creme eller olie

Find en god creme eller olie, som fugter og plejer din hud. Her kan f.eks argan olie eller jojobaolie være gode og naturlige olier, som både fugter, beskytter og plejer huden.

Når det kommer til cremer, er markedet stort og uoverskueligt. Derfor bør du teste et par stykker af, indtil du finder en, som bare fungerer og virker for din hud. Den der virker for dig, virker måske ikke for din veninde og omvendt.

Undervurder ikke effekten af daglig pleje, hvor der bliver tilført masser af fugt og pleje til huden, det gør underværker på den korte og lange bane!

Gør det til en rutine!

God hudpleje er en proces, som fortsætter ud i det uendelige. Hvis du ikke tilfører huden næring og pleje, så har du utroligt svært ved at opnå en velplejet hud, alene med det mad og frugt og grønt som du spiser.

Og derfor skal du dagligt eller som minimum flere gange om ugen, huske at pleje huden.

Gør det til en rutine, at du smøre huden efter du f.eks har været i bad, eller når du står op, eller inden du går i seng. Bliver det først en del af dine daglige rutiner, så husker du også at pleje huden dagligt, og det bliver den meget glad for!

Så lav en skønhedsrutine, som passer til dig, og fortsæt med at pleje huden, også efter den er blevet flot, smidig og sund.

No comments yet.

Skriv et svar