Bliv en bedre kæreste

Velkommen til 20stepguide, der lærer dig hvordan du bliver en bedre kæreste.

Opdatering: Vi har fornyet vores guide i 2021 efter at have rådført os med dating eksperterne fra droemmekaeresten.dk

20stepguide har interviewet en lang række forskellige kærestepar  og fundet frem til de ting, du kan gøre for at blive en bedre kæreste. Vi har samlet alle guldkornene i denne guide, der indeholder 20 spændende øvelser, fordelt på 3 forskellige trin. Kort 1-7 hører til trin 1, kort 8-14 til trin 2 og 15-20 til trin 3.

Vi sørger for, at du trin for trin bliver en bedre kæreste, og får et endnu bedre forhold til den du elsker!

Guiden bygger på minimum 1000 timers research, og interviews med en lang række kærestepar.


Bliv en bedre kæreste instruktioner

Instruktionskortet – Velkommen til

Du er kommet til denne side fra instruktionskortet, og de uddybende forklaringer længere forneden giver kun mening, hvis du har købt “Bliv en bedre kæreste” af 20stepguide.

Vi anbefaler, at du bruger de tilhørende links under de forskellige kort på denne side. De vil hjælpe dig på vej til endnu mere viden samt øvelser, som du skal udføre for at blive en bedre kæreste.

Hvilke kort bruger instruktionskortet?

Kort 14, 17 og 20.

Kort 14 – Vær spontan

Ja billede

Inviter din kæreste med ud og spise et ordentligt sted. Du kan tilmed spare lidt ved at bestille bord samme dag. Se mere her.

Alternativt kan du inviterer ham/hende med ud og se lidt kultur. Sæt dig ind i indholdet inden, og brillier gerne med lidt baggrundsviden. Her, her og her er tre gode eksempler.

Kort 17 – Overrask din kæreste

vær spontan

En tur i biografen er altid et godt alternativ til en søndag aften i sofaen foran fjernsynes. Se hvad der går for tiden her.

Har du en weekend fri i kalenderen, kan du overveje at invitere din kæreste med på en storbyferie et sted i Europa. Gør et stort nr. ud af det. Giv ham/hende 10 minutter til at pakke og så er det ud af døren. Find inspiration til destinationer her.

Væk din kæreste tidligt (10 min. før solopgang) en lørdag eller søndag morgen. På med overtøjet og find et sted med adgang til solopgangen. De fleste af os glemmer at nyde dette fantastiske fænomen. Lav evt. en kop varm kaffe/te/kakao og tag med. Bor du i byen, kan tagterasser, vindugskarme eller lignende anbefales. Sørg for at send signalet, at du godt ved at det er tidligt og måske lidt koldt, men at det er det værd og at man skal huske at gøre sådanne ting en gang imellem!

Morgenmad på sengen. Der findes ikke noget bedre end morgenmad på sengen sådan en lørdag morgen. Sørg for at der er gjort lidt ekstra ud af morgenmaden. Der er masser af point at hente, hvis du gør dig ulejligheden.

Som en sidste ting kan man også vælge at både at overraske sin kæreste og sit barn eller børn hvis man er en børnefamilie. Her kan man med fordel købe en gave til både sine børn og sin kæreste eller kone og på den måde overraske hele familien med en uventet gave. Hvis du selv mangler noget inspiration til at finde en god gave til enten din kæreste eller dine børn kan du finde det på denne side.

Kort 20 – Masser af sex

sex

Vil du gerne forføre din kvindelige kæreste kan du læse mere her.

Find inspiration til diverse positioner og stillinger via dette link.

Læs mere om hvordan du som kvinde kan opnå bedre sex her.

Pift sexlivet op med erotiske produkter til jer begge her eller her.

Jeg har fulgt alle kortene – hvad så nu?

Stort tillykke! Hvis du har fulgt alle vores 20 råd med tilhørende øvelser, så er du garanteret blevet en bedre kæreste! Gå til vores sidebar ovenfor og find endnu mere inspiration til hvordan du bringer endnu flere smil hos din kæreste.