Sådan opbygger du en succesfuld hjemmeside

Internettet består af et hav af websites og for at sikre, at dit domæne ikke drukner i mængden, får du i denne guide en række tips og teknikker, der ikke træner dig i at træde vande, men derimod lærer dig at surfe på ryggen af dine online-konkurrenter.

Read full story Comments { 0 }

Find en lejlighed på den mest effektive måde

Alle, der har prøvet at finde lejeboliger i København, ved, hvor svært det kan være. Det ender med at være ufattelig tidskrævende at finde et sted at bo, og da vi her på siden prøver at gøre dig så effektiv som muligt, er vi ikke glade for, at det skal være så besværligt.

Read full story Comments { 0 }

Sådan kan en børnefamilie spare penge

Det er dyrt at være børnefamilie, selvom du får børnepenge. Du vil helt sikkert også gerne på sommerferie sammen med dine børn, da du kan se, hvor glade de er, når du gør det. Der er mange ting, du kan gøre for at spare penge. Alt fra at købe En Fant børnetøj på nettet til […]

Read full story Comments { 0 }

4 hurtige råd til at tabe sig

De fleste af os vil gerne tabe os, så vi har tænkt, at det ville vi her give nogle gode råd til. På den måde får du en lavere fedtprocent, så du kan altid kan hoppe i din flotte bikini. Vi er sikker på, at det er lige det, som du gerne vil, så det […]

Read full story Comments { 0 }

10 slanketips

Rigtig mange er i en konstant stræben efter at tabe sig uden det rigtig lykkes Hvis det endelig er lykkes, er det for rigtig mange svært at holde vægten nede, når det efterhånden begynder at blive hverdag igen.

Read full story Comments { 0 }
boern

Sådan finder du drømmeboligen

Det kan være en udfordring at finde drømmehuset, specielt hvis du er førstegangskøber. For hvad skal man lede efter, og hvad er do’s & dont’s egentligt? Og skal du leje eller købe?

Read full story Comments { 0 }

Få et mere effektiv kærlighedsliv

Det er ikke altid lige romantisk at tale om effektivitet og kærlighed i den samme sætning, men der er alligevel en grund til, at vi gør det, for mange tænker ikke så meget over kærligheden, og det ender med at gå ud over deres kærlighedsliv.

Read full story Comments { 0 }

Sådan bevarer du motivationen til at tabe dig

Det er velkendt, at al begyndelse er svær, og det gælder absolut også, når det kommer til et vægttab. Det er rigtig svært for os mennesker at ændre vores vaner, fordi de netop ligger så dybt i os, at vi gør dem uden at tænke over det.

Read full story Comments { 0 }

Råd til at undgå stress i hverdagen

Det er en skræmmende udvikling, men udviklingen viser, at flere og flere danskere bliver ramt af den frygtede sygdom og altså ender i behandling af stress. Denne tendens skal du ikke blive en del af, og derfor har vi her samlet nogle gode råd, du kan tage til dig, så du kan leve din hverdag […]

Read full story Comments { 0 }

Simple råd til at blive en bedre kæreste

Alt for mange tror, at de skal invitere deres kæreste ud, hvis de skal gøre dem glade. Men sådan behøves det faktisk slet ikke at være. Det er muligt at gøre sin partner glad ved at gøre helt små ting i hverdagen. Selvfølgelig anbefaler vi stadigvæk, at du laver sjove og spændende ting med din […]

Read full story Comments { 0 }