Disse kosttilskud bør du anvende

Bruger du også rigtig mange timer i et fitnesscenter? For ikke at tale om al den tid du også bruger i køkkenet, samt planlægning af dine måltider. Det kan være død hårdt at træne så mange timer om ugen, og det kan være mindst lige så hårdt at forberede sin mad hver eneste dag. Men vi ved også godt at, det er nødvendigt for at kunne nå de mål, vi har sat os for vores træning. Du kan træne lige så tosset du vil hver eneste dag, men hvis du ikke giver din krop den nødvendige næring, og de nødvendige vitaminer som din krop har brug for, så får du ikke alle de resultater som du gerne vil.

80% kost og 20% træning

Dette udsagn har du nok hørt før, men kan det virkelig passe? Lad os lige sætte en stor streg under ja! For det er så korrekt som noget kan være. Det nytter ikke at løfte håndvægte i flere timer, eller løbe i flere timer hvis din kost ikke spiller. Hvis du har et ønske om et vægttab, skal du spise mindre end din krop forbrænder. Hvilket også vil sige at være i kalorieunderskud. Har du derimod et ønske om at tage på i vægt eller i muskler, så skal du spise mere end din krop forbrænder. Altså kalorieoverskud. Selvfølgelig kan du ikke få større muskler kun ved at spise mere, det kræver selvfølgelig også at du træner tungt flere gange om ugen. Du kan derimod godt tabe vægt ved kun at spise mindre end din krop forbrænder, men der er ingen tvivl om at motion vil hjælpe dig hurtigere på vej. En veltrænet krop laver du i dit køkken!

Protein, protein og atter protein

Proteiner er en sammensætning af forskellige aminosyrer. Vores krop danner selv en lang række proteiner, men andre proteiner kommer igennem vores kost. Proteiner er enorm vigtig for vores krop, og uanset om dit mål er større muskler eller vægttab, så er proteiner utrolig vigtige! Proteiner gør at du føler dig mæt i længere tid, hvilket er et kæmpe plus når man under et vægttab skal spise mindre end man plejer. Udover det så spiller proteiner den største rolle, når dine muskler skal have næring for at kunne vokse sig store. Proteiner sørger for at det er fedt som bliver tabt, og ikke muskler. Samtidig har mennesker som en stor muskelmasse også en større forbrænding, end mennesker med en lille muskelmasse. Din forbrænding er altså bedre, nu mere muskelmasse du har. Så sørg for at spis nok med proteiner! Normalvis siges det at man skal indtage 2-2,5 gram protein pr kropsvægt. Det vil sige at hvis du vejer 60 kg, så skal du spise minimum 120 gram proteiner om dagen. Proteiner kan du finde i mange madvarer, men nogle madvarer er mere fyldte med proteiner end andre. Kylling, oksekød, fisk, skyr, æg og svinekød indeholder alt sammen meget protein. Men for nogle kan det være svært at spise den mængde protein om dagen, som kroppen har brug for. Derfor kan du anvende proteinpulver, som hjælper dig med dagligt at kunne nå dit protein indtag.

Proteinpulver er et meget populært anvendt kosttilskud. Proteinpulver er ikke noget mirakelmiddel, men gør blot at du nemt kan indtage protein i løbet af dagen. Samtidig er proteinpulver utroligt nemt at have med i en shake, eller utroligt nemt lige at drikke når det skal gå hurtigt. Du skal se proteinpulver som et tilskud til din kost.

Der findes efterhånden mange mærker af proteinpulver på markedet, og det kan sommetider være en jungle at finde rundt i hvilket proteinpulver man skal vælge. Det mest populære proteinpulver på markedet er WHEY100. Pulveret kan blandes med både vand og mælk, og fås i en lang række forskellige smage og mærker. LinusPro er et mærke som fremstiller en lang række kosttilskud til det blandt andet det danske marked. LinusPro levere nogle kvalitetsprodukter, og er altid enorm omhyggelig hvad angår viden og forsikring inden for sport og ernæring. Du kan med garanti være sikker på at, vælger du proteinpulver fra LinusPro så får du kvalitet for dine penge. LinusPro WHEY100 fås på Linuspro.dk til fordelagtige priser, og du kan ved dit køb af proteinpulver på BodyStore hente en rabatkode her, som du kan bruge til dit køb. BodyStore forhandler de mest populære smage indenfor proteinpulver. Du kan vælge imellem jordbær, blåbær, chokolade, vanilje og pistacie. Så hvis du vil have noget ordentlig proteinpulver at supplere din kost med, så skal du klart smutte forbi BodyStore og se deres udvalg af proteinpulver.

Andre gode kosttilskud

Vi håber at vi har givet dig et indblik i, hvor vigtigt proteiner er for din træning og for din krop. Udover proteinpulver findes der også en lang række andre kosttilskud på markedet, og ja listen er lang. Har du brug for det hele? Overhovedet ikke. Fitness branchen og ernærings branchen ønsker selvfølgelig at få solgt deres produkter, så der findes utrolig mange reklamer for det ene og det andet. Men det er ikke noget som ikke professionelle nødvendigvis har brug for. Reklamerne og internettet kan hurtigt komme til at vildlede dig. Hvad har du brug for udover proteinpulver?

Multivitamin – Multivitaminpiller indeholder en stor sammensætning af de vitaminer og mineraler som din krop har brug for. I multivitaminpiller er der blandt andet C, D, B, og A vitamin, og en lang række mineraler. Multivitaminpiller bør være en fast del af dine kosttilskud.

BCAA – BCAA består af nogle forskellige aminosyrer, ligesom proteiner består af forskellige aminosyrer. BCAA indeholder aminosyrer som din krop ikke selv producere, og skal derfor indtages via din kost. BCAA findes i mælkeprodukter og i rødt kød, men hvis du har en tildens til ikke at indtage så meget af det, kan BCAA hjælpe dig. BCAA bidrager til øget proteinsyntese. BCAA indtages i forbindelse med træning, da BCAA er vigtig næring for dine muskler, både under et vægttab eller ved ønske af større muskler. Du kan også spare penge på BCAA ved brug af en rabatkode til LinusPro

 

No comments yet.

Skriv et svar