Er du frustreret over, dit vægttab er gået i stå?

Mange mennesker går og kæmper med vægten og på at tabe sig nogle kilo. For nogle går det godt og forholdsvist smertefrit, men for andre er det lidt af en kamp, som kræver blod, sved og tårer og meget frustration over, det ikke går, som man håber, forventer og tror på. Langt de fleste har oplevet, at vægttabet på et givent tidspunkt er gået i stå, og hvad skal man så egentlig gøre?

Det er vigtigt at holde motivationen ved lige

Undervejs i en længevarende livsstilsændring, vægttabsrejse eller hvor man prøver at leve og spise sundere, vil det hele gå op og ned. Mange oplever, at det går over stok og sten i starten, hvor man taber sig og hurtigt kan se, at man bliver slankere og lettere. Men så går det ofte lidt i stå.

Det er meget normalt, at vægten stagnerer i en periode, og selvom du gør alle de ting, som du har gjort frem til nu med stor succes, sker der ingenting mere. Der kan være mange forklaringer herpå.

Det kan blandt andet hænge sammen med vandindholdet i kroppen, hvor meget vand din krop binder til sig og for højt kalorieindtag i forhold til din forbrænding i den givne periode. Det er dog vigtigt, du ikke lader dig slå ud, men at du bliver ved med at kæmpe og leve sundt, for så skal resultaterne nok komme med tiden, hvis du sørger for at være i kalorieunderskud.

Husker du at være aktiv?

Både når der tales om sundhed og vægttab, er motion og aktivitet en meget vigtig faktor. Det er godt for din forbrænding, dit hjerte og dit blodomløb

Derfor er det vigtigt, at selvom din vægt står stille i en periode, at du ikke giver op og stopper med at motionere. Det er nemlig utroligt vigtigt, at du stadig holder dig i gang.

Motion giver både godt humør, mere overskud, en fastere og sundere krop og et hjerte, der har det godt og bliver holdt ved lige. Det er altså meget afgørende, at du fortsætter med at motionere og måske varierer din aktivitet, så din krop bliver ved med at være udfordret.

Få et konkret tip

For at du kan få det helt specifikke overblik over, hvor mange kalorier du skal spise på en dag, for at du bibeholder at tabe dig, gælder det om at have flere faktorer med i regningen.

Her spiller både vægt, højde, aktivitetsniveau og målsætning ind. Du kan med fordel benytte dig af en kalorieberegner, der tager højde for alt undervejs i dit vægttab. På den måde bliver du ikke skuffet og frustreret undervejs.

Hvis du vil have et bedre overblik over, hvor mange kalorier du kan spise på en dag, så klik her og brug en effektiv brugervenlig kalorieberegner, samtidig med du får råd til, hvordan du kan bruge den bedst muligt.

No comments yet.

Skriv et svar