Få en lavere fedtprocent

Velkommen til 20stepguide, der lærer dig hvordan du får en lavere fedtprocent.

Drømmer du om at tabe dig og om at få en lavere fedtprocent? Med 20stepguide får du nu muligheden for at få den krop, som du altid har gået og drømt om. En sund og stærk krop giver færre sygedage, lettere hverdage og ekstra point hos det modsatte køn.

Du får altså en lavere fedtprocent trin for trin – kort for kort.

Guiden bygger på minimum 1000 timers research, og 8 ud af 10 oplever varigt vægttab. 20stepguide består af 20 kort med 20 konkrete øvelser, der giver dig gode råd omkring de bedste og mest effektive måder, du kan tabe dig på. Kort 1-9 hører til trin 1, kort 10-17 til trin 2 og 18-20 til trin 3.


Instruktionskort - Få en lavere fedtprocent

Instruktionskortet – Velkommen til

Du er kommet til denne side fra instruktionskortet, og de uddybende forklaringer længere forneden giver kun mening, hvis du har købt “Få en lavere fedtprocent” af 20stepguide.

“Få en lavere fedtprocent” kan købes i disse butikker.

Vi anbefaler, at du bruger de tilhørende links under de forskellige kort på denne side. De vil hjælpe dig på vej til endnu mere viden samt øvelser, som du kan bruge til at få en lavere fedtprocent.

Hvilke kort bruger instruktionskortet?

Kort 1, 6, 9, 10, 11, 13, 16, 19.

 

Kort 1 – Søvn giver dig ekstra energi

Kort 1 - Få en lavere fedtprocent

Som beskrevet på kort 1 medfører for lidt søvn større appetit og mindre energi. Udover det giver for lidt søvn en øget chance for sygdomme og dårligt helbred. Nedenfor finder du et par gode links til hvordan du forbedrer din soverytme i hverdagen:

Kort 6 – Få styr på appetitten

Kort 6 - Få en lavere fedtprocent

Vil du gerne måle, hvad det mad du spiser indeholder af mæthedsstoffer? Brug dette værktøj fra Foodcomp.dk, og vælg mad med flere fibre, proteiner og mindre kulhydrater. Fibre mætter bedre, og flere proteiner sørger for at en øget fedtforbrænding.

Med andre ord skal du erstatte en del af dine kulhydrater med proteiner, da de får kroppen til at tære på fedtet frem for dine muskler. Den gennemsnitlige kost for en dansker består af cirka 60 % kulhydrater, og dette er hvad der får fedtforbrændingen til at bremse op, og hvad der gør slankekuren mindre effektiv selvom de spiser mindre.

Kroppen kan ikke forbrænde fedt, før den har forbrændt kulhydraterne.

Andre links om gode mæthedsstoffer:

Kort 9 – Husk mellemmåltiderne

Kort 9 - Få en lavere fedtprocent

Gør disse mellemmåltider til en del af din hverdag, og du vil inden længe mærke en forbedret koncentrationsevne og mindsket lyst til usunde madvaner.

Kort 10 – Tæl kalorier

Kort 10 - få en lavere fedtprocent

Her finder du to forskellige værktøjer til tælling af kalorier:

Kort 11 – Lav et kalorieregnskab

Kort 11 - Få en lavere fedtprocent

Madlog er ikke et gratis program, men deres brugere melder utrolig positivt tilbage omkring brugervenlighed og over selve systemet. Du kan få 1 helt års madlog for kun 500 kr. (1,34 kr. pr. dag), og pengene er givet godt ud, når man tænker på at programmet, kan være med til at smide flere af dine kilo!

Kort 13 – Løb dig slank II

Kort 13 - Få en lavere fedtprocent

Løbetræning er effektivt, hvis du virkelig vil ned i en lavere fedtprocent. Alle mennesker er bygget forskellige, og derfor er det en god ide at finde ud af  hvilket løbeprogram, du skal starte med.

Er du begynder og i dårlig form, så husk at løbe med lav intensitet i starten. Er du i forholdsvis god form, så er der ingen grund til at du starter forsigtigt ud med at løbe.

Til begyndere:

Til de øvede:

Kort 16 – Træn hjemme

Kort 16 - Få en lavere fedtprocent

Via linket nedenfor finder du et stort udvalg af forskellige øvelser, som du kan udføre hjemme uden at det skal koste dig noget. Øvelserne tager dig igennem:

Armbøjninger, mavebøjninger, benløft, diagonalløft, rygstrækninger, chin-ups, englehop, burpees, reaktionsøvelser, hælspark, sprællemand, checkmark, sjip, step-ups, løbesteps, sidestep, slagserier og spark.

Med andre ord, så er der masser af øvelser at gå igang med. Print dem ud, og tag dem frem morgen og aften, og du vil se resultater med garanti inden længe!

Kort 19 – Styrketræn med mere vægt

Kort 19 - Få en lavere fedtprocent

Sådan træner du sideløft

Sådan træner du bicep-curls

Sådan laver du bænkpress

Sådan laver du pulldowns

Komplet basisprogram med maskiner til begyndere

Jeg har fulgt alle kortene – hvad så nu?

Stort tillykke! Hvis du har fulgt alle vores 20 råd med tilhørende øvelser, så har du garanteret fået en lavere fedtprocent. Gå til vores sidebar ovenfor og find endnu mere inspiration til hvordan du bliver bedre til at løbe, spise sundere og meget mere.