God stil i dit hjem til billige penge! – 3 gode råd

Står du og skal indrette dit hjem, men synes det hele er lidt uoverskuelig i forhold til prisen?

Vi giver her nogle gode råd til din indretning:

Normalvis hænger design og økonomi sammen. Igennem tid er design blevet et bredere og bredere fænomen, og en ting danskere er blevet mere obs på.

Hvad er den nyeste trend? Hvad hitter lige nu? Design kommer i mange forskellige former og stile. Det kan være kantet, rundt, aflangt, kort osv.

Design er også, noget der ændrer sig igennem tiden, og der vil altid være nogle trendsættere, der er med til at bestemme hvilket designs som er oppe i tiden lige nu.

Husk: Et stykke møbel er ikke nødvendigvis flottere bare fordi der er et bestemt brand tilknyttet.

Mange vil også opleve, at hvis de ”finder” et nyt møbel, som der ikke er så mange der kender – ja så har man gjort lidt et fund.

Specielt hvis prisen er god.

Så behøver design, at være så dyrt, som vi går rundt og tror?

Lad mig være ærlig. Deciderede designmøbler er dyre – dog er alt selvfølgelig relativt.

Men når du går ud og køber et decideret designmøbel, så følger der typisk noget historie med bag møblet, samt at der er noget håndværk i det, som der bare ikke er ved et standardmøbel.

Men det betyder altså ikke, at du ikke kan finde fede designs til dit hjem, hvor du ikke behøver at betale en formue.

Her er 3 gode råd:

Råd 1

Kig efter de varer, som der ikke indeholder et brandnavn!

Brands vil som regel altid være dyrere end ”no name møbler”. Det kan nogle gange være kvaliteten der er dårligere. Men nogle gange kan det altså også bare være fordi, at der ikke bruges penge på at markedsføre produktet, og derfor kan man gøre det til en bedre pris.

Råd 2

For at finde frem til de billigste varer på nettet, så tag og benyt filtret. De fleste hjemmesider med respekt for sig selv har som minimum et prisfilter, hvor du kan sortere efter laveste pris først.

Råd 3

Genbrugsbølgen er over os. Så hvorfor ikke tage i genbrug og find nogle fede møbler? Alternativt kan du søge efter genbrugsmøbler på nettet. Der er som regel en god handel at lave!

Jeg håber at dette hjælper dig lidt og held og lykke med at indrette dit hjem!

 

No comments yet.

Skriv et svar