Guide: Jeg elsker at strikke, men hvem kan have nytte af mine mange fantastiske produkter?

Du er en strikkeelsker. Du kan simpelthen ikke få nok af at strikke, så du strikker og du strikker, men alle dine strikkerprojekt hober sig op. Dine skuffer og skabe er fyldt med alverdens striktøj – hue, hatte, hætte, vanter, luffer, halstørklæde, bukser, trøjer, flakoner og så videre. Hvad skal du gøre med det hele? Du har givet familien striktøj i læssevis, men du producerer mere, end de kan bruge. Du kan være helt rolig, for i den lille guide finder du forskellige løsninger på dine strikproblemer, hvis man kan tillade sig, at det kalde det det.

x

Mulighed 1 – Neonatalstrik i Danmark – Dette er en gruppe af mennesker, som elsker at strikke og hækle, og de producerer masse af dejlige produkter til for tidligt fødte på sygehusene rundt omkring i Danmark.

Mulighed 2 – Genbrugsbutikker – De danske genbrugsbutikker er altid glade for at modtage nyt striktøj. Så find din nærmeste genbrugsbutik og tag en snak med dem.

Mulighed 3 – Strik til dyr – Der er masser af dyr derude, som godt kunne bruge et nyt tæppe eller kurv til at holde varmen med. Du kan derfor prøve at kontakte en dyrehandler, hundeinternat, hundepension eller lignende, og høre dem til, om de kunne have brug for nogle dejlige tekstiler til deres kære dyr og kunder.

 

 

Så det er bare med sende dem en mail eller give dem et telefonopkald og hør til, om de kan bruge en ivrig og dygtig strikkesjæl som dig. Det kan de helt sikkert! Held og lykke med at finde frem til lige netop de løsninger, som du synes passer lige til dig.

Du skal selvfølgelig nok lige have fyldt dit lager op med garn og det nyeste udstyr inden, at du går i gang med dit næste projekt eller projekter. Du kan finder mange forskellige produkter rundt omkring på nettet i svingende kvalitet, men her finder ud et stort udvalg af højtkvalitetsprodukter.

No comments yet.

Skriv et svar