Hvordan kan du holde en fødselsdagsfest som dine gæster sent vil glemme!?

Vi kender det alle sammen. Endnu et år er gået, og vi kan ikke rigtigt forstå det. Vi er allerede blevet et år ældre – igen. Heldigvis er alderdom og øgningen deraf en god mulighed for at holde en fest for dig selv og dine nærmeste. 

Selvom en fest som du planlægger altid, har enten dig eller en af dine nærmeste i centrum, så er det en god idé at have tanken i hovedet om, at det skal være en fest for alle.

Så klem ballerne sammen og kom i gang med planlægningen af årets fest.

Gæsteliste, lokation og indbydelser

Før du ved hvilken fest, som du gerne vil holde, så er det en god idé, at du finder ud af hvor mange, som du inviterer til din fest. Antallet af gæster og valget af gæster kommer i den grad til at påvirke din fest og måden hvorpå du planlægger den.

Hvis din fest falder sammen med helligdage, festsæson eller sommer- og vinterferien, så er det en god idé at sende en ”save-the-date” ud lige så snart, at du har en mulig dato.

Når du har besluttet dig fra starten af, om der skal være et bestemt tema, så følg dit tema og vær lidt tro mod det. Du skal ikke nødvendigvis gå all-in på 80’erne og købe disko kugler og benvarmere i lange baner, men derimod bare danne dig et overblik over hvilken slags fest, som du ønsker at skabe. Skal der være fokus på gode drinks og elegance, eller ønsker du derimod en fest med gang i den og sjove aktiviteter?

Mad og underholdning

Når du i din planlægning har besluttet dig for hvilken slags fest, som du vil holde, så er næste step på vejen at få booket og bestilt alle de ting, som passer til netop dit arrangement.

Alt diverse til festen skal bestilles hjem i god tid, så du ikke står og mangler en masse et par dage før. Derudover så er det nemmere at nyde processen, hvis man føler sig et skridt foran hele tiden.  

Vær tro mod dit tema, og skab et univers, som passer til festen. Skab noget underholdning som passer til, så du kan give dine gæster lidt ekstra med på vejen. Er du ikke den store taler eller særlig kreativ, så kan du hyre nogen til at lave noget sjovt. Du kan kontakte Festkomikeren.dk, booke et band eller få nogen til at skrive en sang for dig.

Maden kan og bør også tilpasses dit tema. Er det en havefest, så er det helt perfekt med noget grill og noget walk-and-dine. Bestiller du udefra så snak med din cater om hvad, at de kan anbefale til jeres tema og ud fra jeres ønsker.

Hold et brag af en fest

Dagen er kommet. Måske er det lidt sørgmodigt. Måske er det slet ikke så slemt som du troede at blive ældre.

Nyd dagen og tag billeder. Du har forhåbentligt glædet dig til en dag med dine nærmeste, så husk at være til stede.

No comments yet.

Skriv et svar