Lær at ligge den perfekte makeup

Her en guide til hvordan du ligger den perfekte makeup.

For hvornår skal du bruge en primer? Hvad kan en concealer gøre dit look? Hvis du hver morgen hurtigt lægger den samme pudder og mascara, trænger du måske til et par gode råd? Det kan nemlig være en rigtig god ide at gøre noget ud af sig selv. Det giver dig en helt anden udstråling og du vil nemmere kunne tackle hverdagens udforderinger.

Det første du skal bruge er en primer. Det er nu bunden for makeuppen skal lægges. Inden du påfører primeren er det dog vigtigt at du plejer du din hud. En primer udglatter ujævnheder, minimerer synlige porer, giver glød og binder makeuppen til huden, så den holder længere.

Efter primeren skal du lægge en foundation. Foundation er et meget stort emne indenfor makeup, der findes nemlig mange former for foundation. Det er vigtigt at farven på foundation passer til dit ansigt. Derfor skal du altid prøve en foundation på kæben, ikke hånden, for at finde den bedste farve til dig

Herefter kan det være en god ide at bruge en concealer. En concealer bruges til at lysne mørkestedet i ansigtet, specielt under øjet og omkring øjet.

Et par flotte, velplejede og formede øjenbryn kan gøre mere for dit ansigt end meget makeup. Det er derfor det er en de vigtigste, måske den vigtigste, element i din makeup.

Når det gælder øjne er det her du kan gøre en stor forskel. Du kan med den helt rigtige øjenskygge fremhæve din øjne og resten af ansigtet. Øjenskyggene kan tilpasses efter øjenfarve og hvilket look man vil have.

En Blush er et must for enhver kvindes makeup rutine. Blushen kan give en lækker rødmen, mere markerede kindben og en flot glød. Til at fremhæve din træk i ansigtet kan du også bruge en highlighter, som fanger lyset. Det giver et lidt mere skinnende look i forhold til blushen.

Læberne er et de mest ikoniske makeup elementer. Denne makeupform kan dog godt undværes i den daglige rutine, men hvis man vil gøre lidt ekstra kan det være prikken over i’et. Det behøves ikke at være den tunge postkasserøde læbestift, det kan sagtens være en lysere læbestift.

Vi håber du kunne bruge vores lille guide til hvordan du lægger den perfekte makeup. Du kan finde alle de lækre makeup produkter hos webshoppen Skiin.dk. Her er der et stort udvalg af hudvenlig makeup, som passer på dig og din hud.

No comments yet.

Skriv et svar