Renover dit hjem på budget

Er du i gang med at renovere dit hjem? Eller går du og overvejer det? Her bliver du guidet i tips og tricks til, hvordan du kan få fornyelse i dit hjem, uden at blive ruineret.

Tænk renoveringen igennem

Tænk det godt igennem. Hvad har du brug for? Hvad er realistisk at få lavet i forhold til dit budget og husets størrelse. Snak med dine venner, som også har fået renoveret. Hvad gjorde de? Og hvad prioriterede de? Få lagt en plan, om hvad du har brug for og hvad du skal bruge, for at realisere din renovationsdrøm. På den måde kan du komme, uforudsete omkostninger i forkøbet.  

Meld dig ind i forskellige Facebookgrupper

På Facebook kan du tilmelde dig forskellige grupper, hvor folk sælger eller giver deres brugte ting gratis væk. På den måde kan du få ”nye” møbler, uden at skulle brænde hul i dit budget. Du skal dog være opmærksom på, at du nok selv skal hente møblerne. Derudover kan du også gøre dine bekendte opmærksomme på at du er på udkig efter møbler. På den måde kan de have dig i tankerne, hvis de beslutter at smide noget ud.  

Hyr udenom firmaer

Det kan være dyrt at hyre et rigtigt firma til at renovere. Men det kan du heldigvis komme udenom. Forhør dine nærmeste, om de kender nogle selvstændige tømrer eller måske nogen som er under uddannelse. På den måde, kan du sikkert få lavet en god handel.

Køb billigt ind

Du kommer ikke udenom at købe noget ind, fra nyt. Derfor er det vigtigt at du vælger noget som er billigt, men som også holder i længden. På Bedst-billigst.dk har de et stort udvalg af kvalitetsdøre og -vinduer til hjemmet. Undersøg markedet før du køber ind, så sørger du for at købe billigst og bedst.

Få venner og familie i arbejde

Der kommer til at være meget arbejde, som du skal bruge en professionel til. Der kommer dog også til at være arbejde, som ufaglærte kan hjælpe med. Spørg dine venner og familie om de har lyst til at hjælpe lidt, på den måde behøver du kun at hyre til alt det du ikke kan lave selv. I bytte kan du tilbyde din familie og venner en middag eller noget andet, som en sød gestus.

Planlæg det ud fra sæson

Det kan være super træls at renovere hus om vinteren. Der er samtidig flere undskyldninger for at udsætte arbejdet om vinteren, for eksempel sne og kulde. Start arbejdet i foråret, på den måde, er der stor sandsynlighed for at huset står klar, inden den næste vinter.

No comments yet.

Skriv et svar