Sådan finder du det bedste forbrugslån

Her hos 20stepguide.dk skriver vi rigtig meget om, hvordan du kan spare penge i hverdagen. Men vi har ikke været omkring forbrugslån-markedet, som til tider kan virke uoverskueligt. Derfor har vi skrevet denne guide til dig, som muligvis står i en situation hvor du har brug for en ny sofa, en rejse til varmere himmelstrøg eller lignende, så er en mulighed, hvis midlerne er begrænsede, at benytte sig af et forbrugslån.

lån penge her

Men, der er STOR forskel i hvad du ender med at komme til at betale. Vi har talt med Xcse.dk, som er en af de største aktører på markedet indenfor lån.

Nedenfor finder du et bud på de tre bedste forbrugslån, alt efter hvor mange penge du skal bruge. Kategorierne er som følger: 5-20 tusinde, 21-99 tusinde og 100-400 tusinde.

3 tre bedste virksomheder

Lad os starte i den billige ende. Står du således og skal bruge mellem 5 og 20 tusinde, er der en række banker at vælge imellem. Dyrest i klasen er Ferratum, hvor du maksimalt kan låne 15 tusinde, men så får du også lov til at betale hele 28% i rente, hvilket må siges at høre til i den høje ende af spektrummet.

Det klart billigste lån i den prisklasse er Leasy minilån. Her betaler du 9.9% i rente og derudover må du vente med at betale tilbage i 36 måneder, hvilket må siges at være favorabelt.

Har du brug for lidt mere at gøre godt med (21-99 tusinde), er Leasy igen den klart bedste mulighed. Her får du et Leasy Lavrentelån til 9.9% med et låneloft på helt op til 50 tusinde.

Tilbagebetalingsperioden er 72 måneder. Derudover er det bestemt værd at nævne at der kun går to dage inden lånet er udbetalt og er til rådighed på din konto.

I den helt dyre ende finder du fire banker, nemlig Privat Finans, Santander, Consumer Bank og Bank Norwegian. Her er renten faktisk meget ens med undtagelse af Privat Finans, hvor renten ligger på 9.9%. Hos de tre andre kandidater skal ligger renten på lige godt 5%.

Bedste bud er således her Bank Norwegian, hvor du kan få lov til at låne helt op til 400 tusinde, og så er løbetiden 180 måneder, så det skulle være muligt at betale lånet tilbage. Man skal dog være opmærksom på at forbrugslån oftest har rimelig høje rentesatser generelt.

Sidst men ikke mindst er det værd at nævne at pengene kan stå på din konto dagen efter du har ansøgt om lånet.

No comments yet.

Skriv et svar