Sådan sparrer du penge på din næste fest

Fylder du rundt i år, har jubilæum eller en anden god anledning til at holde en fest? Uanset hvilken anledning du måtte have til at holde en fest, så behøves det ikke at være dyr fornøjelse at blive fejret af dine nærmeste. Med god forberedelse kommer du langt og kan holde en fest, som kan gå i historiebøgerne hos dine bekendte. Hvis du er en ud af mange, som er i tvivl om, hvordan du skal gribe det hele an? Så læs med her og få tips til at holde en budgetvenlig fest næste gang du skal fejres.

Få styr på dine penge med et budget

Hvis du ligger et budget for hvad din fest må koste, så får du automatisk et overblik over din økonomi og kan tilrettelægge resten af festen derefter. Når du ved hvor mange penge du har, så kan du overveje hvad du vil byde dine gæster på. Du behøves jo ikke at serverer en kæmpe menu til dine gæster, men blot nogle små anretninger i tapas størrelser eller nogle snacks. Det vigtigste er egentlig bare at du informerer dine gæster i invitationen om, hvad du kommer til at servere for dem. På den måde er du sikret, at ingen bliver overrasket, hvis du ønsker at spare lidt på madbudgettet og ikke servere en stor menu. Hvis du har lavet et budget, så har du også overblik over hvor mange penge du kan bruge til at leje et lokale. Her råder vi dig også til at bestil lokalet i god tid, da det vil give dig en bedre chance for, at du kan få det til en god pris.

Køb billigt ind og få en vild fest

Mad og drikkevarer kan udgøre en større økonomisk post på festbudgettet, når vi skal holde fest. Mange kan ikke overskue det store indkøb, som kan være forbundet med at holde en større fest. På Netpris.dk kan du finde et kæmpe udvalg af drikke- og fødevarer, hvor du med sikkerhed kan finde alt det, som du får brug til din fest. Ved at handle hos en grænsekiosk kan du sparer momsen og panten på drikkevarerne og du kan finde billige priser på alt det, som du lige står og mangler til din fest. Det er også anbefalelsesværdigt at lave dine indkøb et samlet sted, det sparre dig både tid og penge på sigt. I forbindelse med en indkøbstur til grænsen kan du med fordel overtale en god ven, veninde eller noget familie til at tage af sted med dig og få klaret alle dine indkøb. I kan med fordel her lave en halv- eller heldagstur ud af det og få en sjov dag sammen, hvor du både kan klare de praktiske ting og hygge dig i forbindelse med planlægningen af din næste fest. Det vil også sparre dig penge på transportudgifter på turen, hvis du rejser med en eller flere personer og give dig mulighed for at bruge flere penge på noget andet vigtigt til din fest. 

No comments yet.

Skriv et svar