Skab effektivitet på din arbejdsplads

Kunne du godt tænke dig, at der er en bedre effektivitet på din arbejdsplads? De fleste kunne godt tænke sig at være mere effektive, så vi kan nå flere ting på kortere tid. Og specielt på arbejdspladsen er det godt hvis du, og dine kolleger er effektive i dagligdagen. Vi kommer derfor med 3 tips, til hvordan du kan skabe effektivitet på din arbejdsplads.

Sæt motiverende mål

Det første gode råd til at skabe effektivitet på din arbejdsplads, er ved at sætte motiverende mål for dig selv og dine kolleger. Mål er en fantastisk måde at motivere os selv til at nå det vi gerne vil, og derfor kan mål være med til at skabe effektivitet på din arbejdsplads.

Hvis I er startet på et nyt projekt kan du tænke over hvad dine mål er inden for det her projekt. Vil du gerne nå et godt resultat uden at bruge for lang tid, eller er dit mål at skabe et bedre resultat end sidste gang du lavede noget lignende?

Hvis du har mulighed for at sætte nogle konkrete mål er det altid det bedste. Jo mere konkret et mål er, jo nemmere bliver det at følge målet.

 

Hold nogle gode møder

Hvis der er noget der kan være med til at motivere andre medarbejdere, så er det gode møder. Når I er i gang med projekter holder I sikkert mange møder, og hvis du kan gøre lidt ekstra ud af de møder, kan det være med til at motivere de øvrige medarbejdere til at gøre et godt stykke arbejde og være mere effektive.

Hvis du gerne vil blive bedre til at holde nogle gode møder, hvor du kan holde alles opmærksomhed, på det du snakker om, kan du blive bedre til storytelling. Storytelling er en måde at gøre det du fortæller mere levende og spændende, og det kan derfor være med til at gøre dine møder mere interessante. Du kan læse mere om storytelling ved at klikke her.

 

Motion på arbejdspladsen

Det sidste råd, i denne omgang, til at skabe mere effektivitet på din arbejdsplads er få motion ind på arbejdspladsen. Motion giver mere energi, og kan være med til at skærpe koncentrationen.

I kan arrangere fælles løbeture eller motionsture i fitnesscenter sammen på arbejdspladsen. Det skaber både mere fællesskab og når I venter tilbage til arbejdet bagefter vil I have friske tanker og ny energi at køre videre på, og det kan derfor være med til at skabe en bedre effektivitet.

Hvis I tager på fælles løbeture, eller cykelture, får I sammen en god oplevelse af at være et fællesskab og det kan derfor også gavne det sociale på arbejdspladsen. Der er derfor mange fordele ved at få lidt motion ind i dagligdagen på din arbejdsplads.

No comments yet.

Skriv et svar