Spar flere 1000 kr. hver måned

Ordentlig planlægning vil gøre, at du kan spare flere 1000 kr. hver eneste måned. Men det kræver, at du ved, hvor du skal lægge dine kræfter henne. I denne artikel vil vi fortælle dig, hvordan du kan spare et stort beløb ved at ændre nogle små vaner.

Spar penge på dit madforbrug

Madposten er en af de største variable omkostninger, og derfor en væsentlig post at ændre på. Kun en meget lille del af den danske befolkning planlægger sine måltider ugentligt. Dette er en skam, fordi det er store beløb, du sparer ved at planlægge dine måltider.
En god ide er at sætte dig ned søndag formiddag og beslut dig for, hvad du vil spise den kommende uge. Når du laver denne madplan, er kunsten at finde ud af, hvordan du kan bruge resterne fra aftensmaden mandag til at lave en ny ret tirsdag. Hvis du ønsker at spare flere 1000 kr. på mad hver eneste måned, er det også nødvendigt at afskaffe alle former for fastfood.

Spar på dit vandforbrug

Vi bruger hver måned rigtig mange penge på vand, og vand er noget af det, der faktisk er ret omkostningsfuldt. Men nu er det næste spørgsmål så, hvordan man kan spare penge på vand?
Hvis du ønsker at spare penge på vand, er det en god start at tage kortere bade. I vintermåneder står vi mange gange over 30 minutter og får varmen under det varme vand i badet. Dette er en meget dårlig strategi, hvis du ønsker at spare penge på vand.
Et andet sted du også kan begynde, hvis du vil spare på vandet, er ved at sigte efter en fuld vaske- og opvaskemaskine. Disse to maskiner bruger utroligt mange liter vand hver gang, der skal køres en vask, og derfor skal du så vidt muligt forsøge først at køre maskinerne, når de er helt fulde.

”Nice to have” eller ”Need to have”

Hvis du er fastbesluttet på at spare penge, skal du hver gang, du støder ind i en fristende genstand, stille dig selv spørgsmålet ”er dette nice to have eller need to have. På den måde vil du kunne sortere rigtig mange unødvendige ting fra, som du i bund og grund ikke har brug for.
Dog er det også okay at bruge nogle penge på at leve og have det sjovt. Derfor skal du finde den hårfine grænse i mellem, hvornår du skal modstå fristelsen og hvornår du skal give hen.
Hvis du er meget presset på din økonomi, og du har brug for noget meget nødvendigt, kan du med små forbehold godt begive dig ud i et lån. Men hold dig så vidt muligt til sms-lån, da det er de mindste og billigste. Find et billigt sms-lån her.

Forhåbentligt kunne du bruge disse tips til at få noget inspiration til, hvordan du kan spare penge i hverdagen.

No comments yet.

Skriv et svar