Spar penge: Billige eksempler på hvordan du kan holde en aktiv ferie

billig aktiv ferieElsker du at holde ferie og samtidig spare penge? Elsker du at røre dig, bevæge dig og generelt bare holde dig i form? Hvorfor ikke kombinere de to ting i form af en aktiv ferie?

Aktive ferier er i løbet af de seneste år blevet mere og mere populært. Det skyldes især, at fitnessbranchen er eksploderet og fokus på sund er stigende dag for dag.

I denne artikel ser vi nærmere på forskellige måder at holde en aktiv ferie på.

Tag på en billig golfrejse

Hvis du elsker golf, så er det oplagt at tage på en såkaldt golfrejse. På golfrejsen spiller du typisk om formiddagen og middagen, hvorefter du slapper af om eftermiddagen og om aftenen.

Læs også vores guide om, hvordan du sparer penge i hverdagen.

Dette er en helt fantastisk måde at holde ferie på, hvis du holder af at spille golf. Derudover kan du også sagtens have din familie med på golfrejse, da de snildt kan passe sig selv ved poolen eller stranden om  formiddagen og middagen alt imens du går dine 18 huller.

Deltag i et af verdens hårdeste motionscykelløb – La Marmotte

Hvis du gerne vil udfordre dig selv maksimalt, så er der ingen tvivl om, at du skal holde en aktiv ferie i Frankrig i forbindelse med et af verdens hårdeste cykelløb La Marmotte.

La Marmotte er et 175 km langt cykelløb som indeholder over 5000 højdemeter. Løbet bliver kørt i de franske alper over legendariske bjerge som Glandon og Alpe D’Huez. Hvis du gerne vil prøve at holde aktiv ferie på denne måde, så kan du med fordel bo på campingpladsen for foden af ”Alpen”. Campingpladsen indeholder nemlig et fint poolområde, hvor din familie kan ligge og nyde solen og det yderst gode vejr.

Hvis du gerne vil prøve kræfter med La Marmotte, så er det uhyre vigtigt, at du har noget godt cykeltøj. Du skal nemlig forvente at sidde på cyklen i otte til 12 timer afhængig af, hvor god form du er i. Du kan finde kvalitetsfyldt cykeltøj hos forhandleren Sportskompagniet.dk.

Drop seværdighedsbussen og tag cyklen

En super smart måde at se et nyt område på samtidig med, at du holder dig aktiv er ganske enkelt ved at droppe seværdighedsbussen. I stedet skal du blot hoppe op på cyklen, finde dig et kort over byen og ellers bare komme af sted. På den måde får du også sparet en del penge, da busserne kan koste rigtig meget.

På den måde kan du opleve byen i dit helt eget tempo samtidig med, at du får rørt dig.

No comments yet.

Skriv et svar