Spar penge i hverdagen med en a-kasse

Der er mange udgifter i ens hverdag som løbende skal betales. En måde at sikre sig, at man kan betale disse udgifter, er ved at være forsikret med en a-kasse. A-kassen er dit daglige backup system, og vil stå til rådighed for dig, hvis du skulle være så uheldig at miste dit arbejde eller gå ledig i en periode fx efter endt uddannelse. En a-kasse er derfor for alle, ligegyldigt om du er studerende, lønmodtager, selvstændig, ledig mm. Læs mere her og se hvilke muligheder der er lige netop for dig.

a kasse spar penge

Ved at have en a-kasse, som du løbende investerer i, vil de i sidste ende være med til at hjælpe dig økonomisk, når du har mest brug for det. Udover at betale dagpenge til dig, når du er ledig, har en a-kasse mange andre ting at tilbyde. Dette er blandt andet kurser, foredrag, møder, rådgivning og meget mere. Disse tilbud er alle gratis som medlem af a-kassen. Du sparer derved yderligere penge, da du ikke selv skal til at betale for disse tilbud.

Se mere om at spare penge her

Når du er i arbejde, tænker du måske ikke over, at du kan gå hen at blive fyret eller gå ledig i en periode, og derfor er det vigtigt at have en a-kasse, hvis uheldet sker. Prisen at betale for at være medlem af en a-kasse er minimal i forhold til, hvor meget du får ud af a-kassen. Du ender i sidste ende med at have sparet penge i hverdagen, da du reelt set får dine kontingentpenge og mere til, tilbagebetalt fra a-kassen i form af dagpengeydelse, kurser mm., hvis du bliver ledig.

For studerende er medlemsskabet gratis, hvilket betyder, at der ingen undskyldning er, for ikke at blive medlem med det samme, og spare penge i hverdagen. For når du er færdiguddannet, vil a-kassen hjælpe dig med blandt andet dagpenge, og du har derved stadig råd til at betale hverdagens regninger og udgifter, på trods af at du ikke har et job med det samme.

No comments yet.

Skriv et svar