Spar penge i hverdagen

Velkommen til 20stepguide, der lærer dig at spare penge i hverdagen.

Guiden bygger på minimum 1000 timers research, og giver dig muligheden for at spare penge i hverdagen. 20stepguide består af 20 kort med 20 konkrete øvelser, der  til sammen lærer dig at få meget mere ud af din tid. Kort 1-6 hører til trin 1, kort 7-13 til trin 2 og 14-20 til trin 3.

Instruktionskort - Spar penge i hverdagen

Instruktionskortet – Velkommen til

Du er kommet til denne side fra instruktionskortet, og de uddybende forklaringer længere forneden giver kun mening, hvis du har købt “Spar penge i hverdagen” af 20stepguide.

“Spar penge i hverdagen” kan købes i disse butikker.

Vi anbefaler, at du bruger de tilhørende links under de forskellige kort på denne side. De vil hjælpe dig på vej til, hvordan du sparer flere penge i hverdagen.

Hvilke kort bruger instruktionskortet?

Kort 1, 7, 11, 14, 15, 16, 18, 19.

Kort 1 –  Læg et budget 

Kort 1 - Spar penge i hverdagen

Spiir.dk kan finder du diverse værktøjer til at skabe overblik og overvåge din økonomi.

Kort 7 –  Del transportudgifterne og spar penge 

Kort 7 - Spar penge i hverdagen

Gomore.dk Turen.dk og pendlernet.dk kan du finde en at dele transportudgifterne med

Kort 11 –  Sluk for opladere 

Kort 11 - Spar penge i hverdagen

Se priser og læs mere om elspareskinner her, her og her.

Bonus – Spar på din forsikring

Forsikring.guru

Danskerne har i snit 3,5 forsikring, og det kan hurtigt løbe op, hvis du forinden ikke undersøgte markedet for den enkelte forsikring. Forsikring.guru er en dansk tjeneste, som hjælper dig med at finde de billigste forsikringer på markedet. Du kan indhente tilbud på alt fra rejse til bilforsikringer på 5 minutter. Forsikringsguru.dk er en uafhængig dansk tjeneste, som hjælper tusindevis af danskere hver eneste måned. Spar penge på din forsikring og besøg hjemmesiden nu.

Fair-laan.dk

Fair-laan.dk er en relativ ny spiller på markedet, men har på kort tid nået at positionere sig som en af de bedste og hurtigste veje til at finde rentable og fair lån. Direkte via forsiden kan brugerne finde de billigste kviklån i Danmark på en nem og hurtig måde. Fair-laan.dk tilbyder også andre områder som mini-lån eller SMS-lån, som ligeledes kan være svære at overskue, hvis man selv skal sammenligne priser hos de mange forskellige udbydere.

Vivus.dk

Det er svært at komme udenom Vivus.dk, som lancerede en stor kampagne i Danmark for nogle år siden. Vivus er blevet kendte for deres “gratis lån”, som du kan lave første gang, du låner penge hos dem. Du kan låne 4.000 kr., uden renter og gebyr så længe, at ud betaler dem tilbage inden for de første 30 dage. Vivus er desuden et at de virksomheder, som har de højeste ratings på Trustpilot.

Kort 13 –  Spar på vandet 

Brusehoved

Find netop den vandsparefunktion der passer til dig her eller her.

Kort 14 –  Vælg det rigtige toilet 

Kort 14 - Spar penge i hverdagen

Læs om besparelserne ved at skifte til et energisparende toilet her.

Kort 15 –  Rejs billigere

Kort 15 - Spar penge i hverdagen

Du finder billige flybilletter på BilligeFlybilletter.dk. Alle flysiderne sammenligner priserne fra alle de tilgængelige flyselskaber på den rute, du vælger. Flere af siderne giver dig også information om, hvorvidt du kan spare mange penge ved at vælge fx den næste dag at rejse på. Fredag og søndag er altid dyre rejsedage – kan du planlægge til lørdag eller mandag i stedet er de første par tusinde kroner til en sjovere ferie fundet.

Billige hotelovernatninger kan du finde på Hotels.com, Billigeflybilletter.dk/Hotel samt Takeoffer.dk og afbudsrejser på Afbudsrejser.dk og Afbudsrejser24.dk.

 Kort 16 –  Sluk lyset automatisk 

Kort 16 - Spar penge i hverdagen

Læs om fordelene ved lyssensorer på her og på Sevordan.dk.

Kort 18 –  Minimér dit varmeforbrug

Kort 18 - Spar penge i hverdagen

Læs hvordan du kommer i gang med at spare penge med automatiske termostater her.

Kort 19 –  Vælg den rigtige bil 

Kort 19 - Spar penge i hverdagen

Se hvor meget du kan spare ved at køre en mere økonomisk bil her.

Kort 20 –  Sluk for standbyknapperne 

Kort 16 - Spar penge i hverdagen

Se hvordan du kan slukke for samtlige standbyknapper på en gang her og her.

Jeg har fulgt alle kortene – Hvad så nu?

Vi har givet dig de tyve vigtigste øvelser, men der er masser af tips og tricks at hente, hvis du sætter dig ned foran computeren, og giver dig til at undersøge emnet. Se flere eksempler i højre side foroven.