Spar penge på lang sigt med en boligadvokat

Uanset om du står og skal til at købe eller sælge et hus, lejlighed, sommerhus eller et forældrekøb, er der penge at spare ved at alliere dig med en boligadvokat. Vi giver dig i denne artikel nogle råd til, hvordan en boligadvokat kan spare dig for en masse unødige omkostninger i fremtiden.

Rådgivning og hjælp til paragrafferne

Især personer, der ikke har særligt stort kendskab til gældende regler og paragraffer inden for boligmarkedet og derfor skriver under på noget, personen ikke helt er klar over, kan komme i utilsigtede situationer i fremtiden. Det kan også for almindelige personer med familie og arbejde være svært at finde tid og ikke mindst overskud til at prøve at forstå og sætte sig ind i reglerne og paragraffernes betydning. Her kan en boligadvokat hjælpe dig. Boligadvokaten hjælper dig fra starten og gennemgår alle papirer, således at alle papirer og kontrakter er udformet formelt og professionelt.

Hjælp til tilstandsrapporten ved køb af bolig

Skal du til at købe bolig, kan en boligadvokat hjælpe dig med at forhandle et nedslag i prisen, såfremt der er behov for dette. Boligadvokaten kan også hjælpe dig med at sørge for, at tilstandsrapporten af den nye bolig er udført korrekt og fyldestgørende af en byggesagkyndig. Er tilstandsrapporten ikke udført, som den skal, kan det hurtigt komme til at koste dig dyrt i fremtiden. En simpel revne i en husmur kan ende med at være skyld i, at hele facaden skal behandles. Det er derfor vigtigt, at alle sådanne detaljer og skader er medtaget i tilstandsrapporten, så prisen på boligen afspejler eventuelle fejl og mangler.

Rådgivning til at vælge den rigtige salgsform

Skal du sælge din bolig, kan boligadvokaten rådgive dig i, hvilken salgsform der passer bedst til dig ud fra din situation. Det er vigtigt at vælge den rigtige salgsform, da dette vil skabe den profit og de omkostninger, der passer til din økonomi. Typiske salgsformer kan være via en ejendomsmægler, selv-salg, budrunde eller medsalg. Har du valgt at sælge din bolig via en ejendomsmægler, kan boligadvokaten også hjælpe dig med at forhandle honoraret til ejendomsmægleren.

Boligadvokat i København

Bor du i Københavnsområdet, og har du fået lyst til at kontakte en boligadvokat, så klik her. Det første møde hos boligadvokaten er gratis, og sammen aftaler I, hvad boligadvokaten skal hjælpe dig med, og hvor meget boligadvokaten skal være med gennem forløbet. Boligadvokaten rådgiver dog landsdækkende, så bor du i den anden ende af landet, kan du stadig give boligadvokaten et kald. Der ydes også hjælp og rådgivning i hastesager, som er sager, hvor du som køber eller sælger står og skal til at underskrive papirerne.

No comments yet.

Skriv et svar