Spar penge ved at tyvstarte på juleindkøbene

Der er under to måneder til vi skriver december og det er derfor tid til at overveje juleindkøbene. Selvom det virker som om der er længe til jul, kan du roligt begynde på de første juleindkøb nu, der er nemlig gode muligheder for at spare penge, hvis du starter i god tid.  

Undgå stress i december

Der er to væsentlige fordele ved at begynde på juleindkøbene i god tid: Du kan spare mange penge, og undgår samtidig det sædvanlige stress i december, hvis du køber julegaver og andet der skal bruges til jul i løbet af oktober og november.

Du kan spare mange penge ved at gå på jagt i de fysiske butikker, samt online butikker efter udsalgsvarer, der er billige lige nu. Det kan både være du kan finde et par af julegaverne til billige priser, men det kan også være du er heldig og finde tilbud på marcipan eller mandler, så du er klar til at lave julekonfekt. Du kan fx kigge efter et juletræstæppe eller lidt julepynt online, på nogle af de mange webshops der sælger juletilbehør, som fx denne hjemmeside.

Hvis du begynder på juleindkøbene nu, kan du starte på december med et større overskud. Mange oplever december som en meget stresset måned, hvor der både skal tænkes på julegaver, julefrokoster samt arrangere juledagene, samtidig med at der skal være tid til at hygge i de kolde vinterdage. Men hvis du begynder på indkøbene, har du klaret lidt af det, der er med til at gøre december til en stresset måned.

 

Udnyt Black Friday

I slutningen af november holder mange butikker Black Friday. Black Friday er en dag hvor butikkerne tilbyder ekstra gode tilbud, både i deres fysiske butikker og på webshopsene. Du kan spare penge på julegaverne hvis du køber nogle af dem på Black Friday, hvor nogle butikker fx har 15 % på alle deres varer, eller specielle tilbud på specifikke varer.

Black Friday startede i USA, men mange danske butikker har taget traditionen til sig i dag, og du kan derfor finde mange gode tilbud, hvis du tjekker hvilke butikker omkring dig der holder Black Friday. Ved nogle af de gode tilbud, skal du endda være hurtig for at nå at købe tilbudsvarerne. Det ses derfor til Black Friday, at der er kø foran butikker når de åbner, samtidig med at nogle sidder klar ved computeren om natten for at udnytte tilbuddene på webbutikkerne, der ofte gælder fra kl. 00:01.

Bedre økonomi i december

Hvis du køber nogle af julegaverne og hvad der ellers skal bruges i december, vil du også have en bedre økonomi, når vi kommer i gang med julemåneden. December er både en stresset men også dyr måned for mange, men du kan balancere det lidt ved at begynde på indkøbene nu, så alle pengene ikke ryger på en gang.

No comments yet.

Skriv et svar