Tips til at se lige så ung ud, som du føler dig

Hvis du en gang i mellem går og drømmer om at se lidt yngre ud, er du ikke den eneste. Jo mere man kommer op i alderen, jo mere synes man ikke at det ydre afspejler det indre. Derfor får du her et par tips til, hvad du kan gøre for at opnå et yngre udseende, der stemmer overens med, hvordan du føler dig.

Quick fixes til et yngre look

Der er rigtig mange ting man kan gøre, for at få et yngre look her og nu. En af de ting er selvfølgelig makeup, som de fleste kvinder allerede kender til. For at bruge makeup til at opnå et yngre look, kan du blandt andet lægge en svagt rosafarvet blush på æbleinderne – røde kinder er forbundet med ungdom og friskhed. Herudover kan du bruge en concealer, der kan gøre underværker for rander under øjnene, der er et af de aller tydeligste træthedstegn. Vælg en concealer der er en tone lysere end din hudfarve. Vær desuden opmærksom på, at noget makeup kan få dig til at se ældre ud, herunder for mørke læber og for mat hud.

Udover makeup kan et nemt quick fix være kosmetiske behandlinger eller operationer. Du kan for eksempel få en behandling med botox der er optimalt til at minimere rynker, eller fillers der kan give volume, hvor du har mistet den med alderen – f.eks. kindben, læber eller under øjnene.

På den lange bane

Udover de ovennævnte midlertidige genveje til et yngre look, er der selvfølgelig også nogle ting du kan gøre, der vil have permanent effekt i lang tid. Et af de bedste tips er at bruge solcreme. 70 procent af alle rynker skyldes nemlig solskader, og langt de fleste af os bruger enten for lav faktor eller for lidt solcreme. Husk derfor solcreme i minimum hele sommerhalvåret – få dig eventuelt en dagcreme med SPF i.

En anden ting der spiller ind, er hvorvidt du får nok søvn. Et voksent menneske har generelt brug for 8 timers søvn, men det er desværre de færreste det der får det hver nat. Er du i søvnunderskud over længere tid, vil det kunne ses i dit ansigt og mærkes på dit energiniveau.

Kosten spiller en stor rolle

Det kommer måske ikke som et chok, men kosten har selvfølgelig også stor indflydelse på både dit indre og dit ydre. Nogle af de ting du kan spise, der bidrager til et sundere og dermed yngre udseende, er blandt andet vandmelon. Den er spækket med antioxidanter og har antiinflammatorisk effekt, der modvirker urenheder. Grønkål kan du (selvsagt) også spise masser af med god samvittighed. Det er fyldt med både C, K, A og B-vitamin, vil bidrage til blankt og smukt hår og en flot hud.

På den anden side er der selvfølgelig også ting man ikke bør spise, hvis man vil gøre noget godt for sit udseende. Eksempelvis kan både sukker, kulhydrater og mejeriprodukter have uheldige indvirkninger på din huds udseende, da disse nedbryder hudens indhold af kollagen og kan give urenheder.

No comments yet.

Skriv et svar