Tips til de helt perfekte feriedestinationer

Sommerferien står for døren, og det kan være, at du endnu ikke har fået bestilt din ferie endnu. Det kan være svært at vælge den helt perfekte feriedestination, hvis ferien er spontan. Verden er stor, og der er meget at væge mellem.  Vi har derfor udarbejdet en liste med tips til de helt perfekte feriedestinationer, når ferien skal være spontan.

Thailand

Bangkok er år efter år blev kåret til at være den by i verden, som årligt besøges af flest turister. Det er dermed en enormt populær feriedestination, og det er ikke til den store overraskelse. Thailand er en destination, som man forholdsvist billigt kan komme til, og det er derudover også billigt at befinde sig i Thailand. Man kan få rigtig meget for pengene, og det er derfor muligt at bo i luksus og få serveret lækre måltider, for en brøkdel af prisen, sammenlignet med andre populære destinationer. 

Thailand er naturligvis meget mere end blot Bangkok. Bangkok er for de, som nyder en hektisk storby, med mange shopping muligheder og et livligt byliv. Hvis man er mere interesseret i strande og palmer, så er Thailand i endnu en forstand, den helt perfekte feriedestination. Thailand er mest kendt for sine mange smukke øer, hvor det er muligt at skrue ned for tempoet, og lade op til hverdagen.

Tyrkiet

Tyrkiet er en enormt populær destination i norden. Destinationen gør det muligt for danskere at komme til ned til varmen på ganske få timer.

Alanya, Antalya, Bodrum og Kusadasi er nogle er de få byer, som er enormt populære i Tyrkiet. Byer som Antalya og Alanya er især populære, og bærer derfor stort præg af turisme. Ønsker man en ferie, hvor der er lidt flere lokale områder, så er Bodrum og Kusadasi et bedre valg. Alle byer har tilknyttede strande, og egner sig derfor i høj grad til ren afslapning.

Paris

Hvis man gerne vil på storbyferie som par, hvor romantikken skal være i højsædet, så er Paris det helt perfekte valg.

Paris er især meget kendt for sin café kultur, sin smukke arkitektur og ikke mindst Eiffel tårnet. Det er ikke muligt at komme på stranden i Paris, men der er en masse andet at tage sig til. Man kan let få dagene til at gå med en masse café besøg, lækker mad, og gåture i byen. Paris er et hit hos de fleste.

Dubai

Hvis man skal på ferie med et stort budget, så er Dubai det helt perfekte valg. Der er ingen som gør sig bedre i luksus end Dubai. Byen kan prale af at huse et af verdens enormt få 7-stjernede hoteller, som gør det muligt at opleve luksus som ingen andre steder.

Det kan om sommeren blive enormt varmt i byen, og det kan derfor være en god ide, at besøge destinationen i enten foråret eller efteråret.

Hvis ikke man selv har lyst til at bruge for meget tid på planlægning af ferien, så kan det være en fordel at hende sig hos et rejsebureau. www.cctravel.dk er i eksperter i at skræddersy drømmerejser, af en hver type. Det er kun fantasien som sætter grænser.

No comments yet.

Skriv et svar