Tjen flere penge: Start en webshop

Vi vil allesammen gerne spare lidt penge hvor vi kan, hvilket der jo i sig selv ikke er noget galt med, men når det går til “ekstremerne” hvor vi sidder og bruger en masse tid på hvordan vi kan spinke og spare, hvordan vi skærer en masse fra, hvordan vi er nødt til at skære både HBO og Netflix fra, osv., ja så er det værd at spørge sig selv om det overhovedet er det værd?

Vi skal jo også leve og vi har kun ét liv. Så i stedet for at bruge en masse tid på at spinke og spare – og på at researche hvordan du kan spinke og spare – så brug de timer på at tjene nogle penge. En webshop er en god måde at tjene lidt ekstra på, fordi det koster minimalt at starte op, og fordi du selv kan bestemme hvor mange timer du vil bruger på at arbejde på den. I det følgende får du de 3 vigtigste tips til opstart af en webshop.

Vælg den rigtige platform

Mange laver desværre den fejl at de får valgt den forkerte platform til deres webshop. Det skyldes primært at de ikke ved noget om emnet inden de starter og blot vælger den første og den bedste (og måske den billigste). Men det er rigtig uheldigt, fordi man ofte vil opdage at rigtig mange af de gratis/billige platforme fungerer rigtig dårligt, når man kommer lidt længere frem i forløbet med sin webshop. Derfor: vælg enten WordPress (med Woocommerce), Shopify eller Prestashop. Der er flere der kan virke, men vælger du en af disse 3 går du ikke galt i byen – og du kan faktisk stadig komme i gang stort set gratis.

Send dine varer i ordentlig emballage

En anden fejl mange nye webshopejere laver er at købe billig, dårlig og/eller for lidt emballage til at sende deres varer i. Der er flere ting man skal investere i når man starter en webshop, så derfor er det fornuftigt nok at spare hvor man kan, men lige på emballage er det farligt. Bruger du ikke ordentlig emballage kan det betyde ødelagte varer, sure kunder, udgifter og tidsforbrug til at erstatning af varer, osv. Alt sammen ting man ikke har behov for – især ikke i starten – i sit webshop-eventyr. Du kan få telefonisk rådgivning til valg af det rigtige emballage hos Albe Emballage på tlf. 4468 0707  eller https://albeemballage.dk.

Sæt dig ind i basal markedsføring

Mange åbner en webshop og regner med at kunderne kommer af sig selv. Det gør de ikke, desværre. Slet ikke i dag hvor der er vildt mange webshops. Løsningen er heldigvis simpel. Simpel, men ikke nem. Den hedder markedsføring. Du kan faktisk nøjes med den digitale del. Sæt dig ind i SEO, Google Ads, Facebook annoncering og konverteringsoptimering, så vil din webshop med garanti klare sig 1000 gange bedre end hvis du ikke gør.

 

No comments yet.

Skriv et svar