Træt af at bære dit barn rundt på armen?

Mange forældre kender til at have deres barn med udenfor hjemmet og det kan blive hårdt at gå med barnet på armen en hel dag. Det kan være fysisk hårdt at bære sit barn på armen over længere tid, hvor det derudover ikke er særlig praktisk at barnet hænger på armen, både for barnet og for forældrene. En bæresele eller vikle er et godt redskab til at barnet kan sidde selv hos en af forældrene imens barnet får den nødvendige støtte.  

Indadvendt eller udadvendt bærestilling

Når man skal have sit barn med på tur og beslutter sig for at benytte en bæresele eller vikle, er der flere ting man skal højde for. I traditionelle bæreseler, hvor barnet bæres udadvendt vil barnet været udsat for en hård fysisk belastning, hvilket har medført restriktioner for hvor længe barnet må sidde i disse bæreseler. En udadvendt ergonomisk bæresele vil være mere praktisk, da der ikke er nogen restriktioner for disse samt barnet vil få den nødvendige og vigtige støtte. Valget af bæreseler og slynger er forskellige alt efter præferencer, hvor der findes et bredt udvalg af disse på markedet, som kan gøre det uoverskueligt at tage stilling hvilken vil være den rette for dit barn.

Kom i slyngeskole

Ja, du læste rigtigt. Slyngeskole, er en skole, hvor du bliver guidet og får kvalificerede råd for om en bæresele, slynge eller vikkel vil være den rette for dig og dit barn. Der findes som nævnt, utallige modeller og mærker, hvor det kan være svært at danne sig et overblik over hvilken vil passe til barnet, så man er forsikret om, at barnet sidder behageligt imens det føles behageligt for personen som bærer barnet. Det er ikke mange virksomheder som tilbyder en slyngeskole, men Sneglehuset.com er en virksomhed som tilbyder slyngeskole, med flere års erfaring og et stort udvalg af produkter. Via en slyngeskole vil man sikre sig, at man får det rigtige udstyr samt at det bliver brugt korrekt, så begge parter ikke lider nogen for overlast.

Praktisk for jer begge

Det er naturligvis individuelt hvilket slags bæreudstyr man vælger at bruge, men det giver en frihed både for barnet og for forældrene. Man kan have begge arme frie til at udføre alverdens opgaver man kan have, med sit barn på tur. Det bliver nemmere at handle med sit barn i en bæresele, end at gå rundt med en barnevogn i de snævre gange i et supermarked, hvor begge arme er frie og man ikke behøves at fokusere på barnevognen. Derudover kan man investere i sit bæreredskab som kan bruges til både mand og kvinde, så man slipper for at købe to separate bæreredskaber, hvilket er praktisk for alle parter. Mulighederne er mange, det handler om at finde et bæreredskab, som er den rette for dig selv og for dit barn.

No comments yet.

Skriv et svar