Undgå uheldige kontrakter og spar penge med en boligadvokat

Uheldige kontrakter kan have store økonomiske konsekvenser for dig som køber eller sælger. Det kan være svært at vide, om den kontrakt, man skal til at underskrive, er korrekt udført, eller om der er et par halteområder i den, som kan ende med at koste dig dyrt.

Din forsikring for at undgå at blive snydt er ved at kontakte en boligadvokat, som kan give dig professionel rådgivning gennem hele forløbet.

Svært at spotte den uheldige kontrakt

Det kan være svært for det almindelige menneske at kende rigtig fra forkert, og vide hvordan en korrekt udført kontrakt ser ud. Det kan være meget tidskrævende at sætte sig ind i alle reglerne, og ind i hvad alle paragrafferne betyder, ikke mindst på lang sigt.

Hvis du vil være helt sikker på, at du ikke bliver snydt via kontrakten, så kontakt en boligadvokat, som vil gennemgå alle kontrakter og alle papirerne, og sikre at de er fyldestgørende. Især på boligmarkedet findes der deciderede svindlere, og for det utrænede øje kan det være svært at spotte dem. Det kan også være en simpel forglemmelse fra en reel køber eller sælger, der kan spænde ben for dig.

Bekymr dig mindre med en boligadvokat

Når du kontakter en boligadvokat, overtager denne ansvaret for papirarbejdet, så du kan koncentrere dig om andre ting og bekymre dig mindre. Og en boligadvokat kan hjælpe i næsten alle slags sager.

Det kan for eksempel være i forbindelse med køb af bolig, hvor du får forsikring om, at tilstandsrapporten er udformet korrekt af en byggesagkyndig, så der ikke på sigt vil dukke ubehagelige overraskelser op, i form af fejl og mangler der kræver reparation. Dette vil en boligadvokat opdage og oplyse dig om, inden du underskriver en kontrakt.

Skal du sælge din bolig, guider en boligadvokat dig i, hvilken salgsform der passer bedst til dig og din situation. Ved at vælge den salgsform der passer bedst til dig, får du mest muligt ud af dine penge og din tid.

Rådgivning ved særlige regler

Har du et forældrekøb, som du overvejer at forære eller sælge til dit barn, da han eller hun har færdiggjort sine studier, kan det også være en god ide at kontakte en boligadvokat. Reglerne for salg af forældrekøb er nemlig anderledes end reglerne ved salg af almindelige boliger, og du kan hurtigt ende med et skattesmæk og at skulle betale en masse penge tilbage. Dette kan du dog undgå, hvis du får den korrekte rådgivning fra starten.

Boligadvokater yder landsdækkende service, og du kan altså kontakte en boligadvokat, uanset hvor i landet du bor. Da den første samtale er gratis, kan du uden omkostninger få klarhed over om en boligadvokat vil kunne hjælpe dig i din specifikke situation.

 

Engangsbeløbet er godt givet ud

Mange tror måske, at en boligadvokat er meget dyr at alliere sig med, men du kan her kontakte en boligadvokat med en fast lav pris på 6900 kroner. Dette engangsbeløb kan vise sig at være godt lagt ud, da uheldige kontrakter kan koste dig rigtig dyrt i fremtiden.

 

No comments yet.

Skriv et svar